Vacature Vrachtwagenchauffeur Bulk

Vrachtwagenchauffeur Bulk in Rozenburg Zh

Als Vrachtwagenchauffeur Bulk ben jij de held van ons familiebedrijf, gevestigd in de bruisende regio Rotterdam. Onze passie is het vervoeren van droge, onverpakte goederen in poedervorm door heel Nederland.

Maar wat ga jij nu eigenlijk doen als onze Vrachtwagenchauffeur Bulk? Nou, dat is best spannend! Je gaat voornamelijk volle vrachten vervoeren, maar soms kan het ook om deelladingen gaan. Je begint je dag vanuit onze standplaats en vertrekt rond 06.00 uur 's ochtends. Je werkt gemiddeld zo'n tien tot twaalf uur per dag, van maandag tot en met vrijdag. Maar af en toe kan het voorkomen dat je een nachtje moet doorbrengen in de wagen. Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt als Vrachtwagenchauffeur Bulk; we voorzien je van een uitgebreid inwerktraject zodat je snel vertrouwd raakt met de wagen en de procedures.

Ben jij die topper waar wij naar op zoek zijn? Bezit jij een rijbewijs CE en lijkt het je gaaf om als Vrachtwagenchauffeur Bulk aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en stuur je cv naar ons op via info@iqselect.nl of bel direct naar 0180-745747. Wij kunnen niet wachten om kennis te maken met onze nieuwe collega!Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur Bulk
Startdatum:01-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Vrachtwagenchauffeur Bulk IQ Select 01-01-2024

Bekijk ook andere vacatures