Vacature Logistiek Planner

Logistiek Planner in Rozenburg Nh

Select Page

Hallo,

Logistiek planner

…voor onze locatie Rozenburg

Jouw werkzaamheden

We zijn momenteel op zoek naar een gedreven Interim Logistiek Planner die ons team bij AVR Rozenburg tijdelijk kan ontlasten en versterken! Er is een mogelijkheid dat deze functie zelfs een vaste waarde wordt binnen ons bedrijf.

Als (interim) Logistiek Planner ben jij dé ondersteuning voor onze logistieke operatie in Rozenburg. Jouw rol? Het opstellen en afstemmen van onze resourceplanning en het optimaliseren van deze planning samen met de shiftrapportages om onze logistieke processen nog verder te verbeteren. Tevens bundel jij data tot overzichtelijke rapporten, en hou jij een oogje in te zeil m.b.t. de administratie waardoor je de sleutel vormt tot onze logistieke efficiëntie.

Daarnaast stuur jij de werkzaamheden op de weegbrug aan en speel je een cruciale rol bij het coördineren van de werkzaamheden op de locatie en het aansturen van ons team van voormannen.

Tot slot heb jij uitvoerig contact met onze voertuigtechnicus, voor de afstemming van de onderhoudswerkzaamheden aan al ons materieel, en met diverse interne en externe partijen aangaande de verschillende logistieke stromen.

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor deze kerntaken, maar hebt ook een scherp oog voor veiligheid. Bij ons staat veiligheid centraal en draag jij actief bij aan een werkomgeving waar veiligheid nooit op de tweede plaats komt te staan.

Hoe ziet je dag eruit?

De dag begint om 08:00 uur met een stevige kop koffie en een duik in de gegevens van vorige shifts. Notities van afwijkingen worden gemaakt, en na het inchecken met het team op de weegbrug ga je terug naar het logistieke kantoor.

09.30 uur, tijd voor het ochtendoverleg! Rapporten worden gedeeld, en we duiken in de actiepunten van de afgelopen 24 uur. Als planner stuur je bij waar nodig en houd je de plannen op koers.

In de middag is ruimte voor een VOR-ronde, wordt er veilig gewerkt? Hierna vind er een overleg plaats met het team van de volgende shift: evaluatie van de vorige shift en voorbereiding voor de volgende.

De dag eindigt met strategische planning voor de lange termijn. Een blik op de komende maanden. Gaan er schepen komen die we moeten laden en/of lossen? Welke materialen hebben we daarvoor nodig en wanneer gaan we dit doen en hoe zorgen we ervoor dat onze reguliere werkzaamheden hier geen hinder van ondervinden?

Kortom: Een dag vol dynamiek, waarin elke stap cruciaal is voor een soepele logistieke operatie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Eisen

  • Passie voor logistiek? Check!
  • Ervaring met ploegenroosters? Geweldig!
  • Bekwaamheid in excel is essentieel
  • Analytisch brein? Dat ben jij!
  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau? Perfect!

Wat we je bieden

Bij ons krijg je meer dan alleen een baan; je krijgt een kans om te groeien en bij te dragen aan de wereld van morgen.

  • Full-time functie


Functie:logistiek planner
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AVR-Afvalverwerking via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Logistiek Planner AVR-Afvalverwerking 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures