Vacature Wondverpleegkundige

Wondverpleegkundige in Rozenburg Nh

Rechten en plichten

  • Huisregels

    • Rechten en plichten
      • Huisregels

Ligt jouw interesse in de wondzorg en ben je altijd op zoek naar de beste manieren om de genezingsduur van wonden te verkorten? Een uitdagende functie waarin je veel contact met mensen hebt? Ben jij daarnaast sociaal vaardig en een echte aanpakker? Dat komt goed uit, want wij zoeken een enthousiaste (wond)verpleegkundige die samenwerkt met de wondconsulent en expert is op het gebied van wondzorg.

Wat ga je doen?
Als wondverpleegkundige ben jij dé specialist op het gebied van wondzorg. Je taken bestaan onder andere uit het begeleiden van de spreekuren, het uitvoeren van administratieve handelingen en het assisteren van de wondconsulent en de specialisten tijdens spreekuren en behandelingen. Je verwijdert hechtingen, maakt wonden schoon, je verbindt wonden en je stelt diagnoses. In overleg met de arts stel je een behandelplan op en coördineer je het hele proces. Kortom, een afwisselende functie in een veelzijdig vakgebied waar jij grotendeels in the lead bent!

Samen een team
Samen met de wondconsulent werk jij nauw samen. Jullie zijn het gezicht van de wondpoli, welke onderdeel is van de poli Chirurgie.

Wat krijg je van ons?

- Jij wordt onze nieuwe collega voor in ieder geval één jaar; klikt het in dit jaar? Dan bieden we je opvolgend graag een vaste aanstelling bij onze organisatie. - Een maandsalaris, conform functiegroep 45 van de cao ziekenhuizen, en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Extra leuk: in juni 2024 stijgen de lonen in de CAO Ziekenhuizen met 5%. - Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze collega's: - Collectieve zorgverzekering - Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop - Korting op de sportschool - Gratis trainingen van GoodHabitz - Wekelijks vers fruit voor al onze collega's

Wat neem je mee?

- Je bent minimaal in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4. Daarnaast heb jij ervaring met wondzorg. - Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken op een polikliniek in een ziekenhuis. - Je hebt kennis van de medische terminologie. - Je bent accuraat, stressbestendig, flexibel en je neemt initiatief. - Je bent in staat binnen de gestelde kaders zelfstandig te werken, situaties in te schatten en onder hoge druk de juiste beslissingen te nemen. - Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteit van zorg staat bij jou hoog in het vaandel.

Samen zijn we SMC
Spijkenisse Medisch Centrum is een bijzonder ziekenhuis. Als klein ziekenhuis kennen we elkaar en weten we elkaar snel te vinden. We zíjn en voelen ons samen Spijkenisse Medisch Centrum.

Van maandag t/m vrijdag kunnen patiënten bij ons terecht voor laag complexe medisch specialistische basiszorg. We bieden planbare operaties, behandelingen en ingrepen voor meer dan 20 specialismen. Al onze medisch specialisten werken bij ons maar óók in het Maasstad Ziekenhuis of Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Als een patiënt met spoed zorg nodig heeft dan kan diegene terecht op het Spoedplein Spijkenisse. Het spoedplein is 7 dagen per week open van 07.00 - 22.00 uur. Op het Spoedplein werkt de spoedpoli van het ziekenhuis samen met de huisartsenpost. Op deze manier zorgen we samen voor de juiste zorg op de juiste plaats.

Hoe word jij onze nieuwe collega?

1. Jij bent enthousiast over de vacature en solliciteert voor deze functie;
2. We laten je zo snel mogelijk weten of wij jou uitnodigen voor een gesprek;
3. Yes! We gaan we in gesprek. We maken kennis met elkaar en als we beiden enthousiast zijn, kan een tweede gesprek worden gepland of organiseren we een meeloopmoment. In een aantal gevallen volgt na één gesprek al de vervolgstap;
4. Zien we samen de toekomst binnen SMC? Dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Ten behoeve van jouw indiensttreding lever je diverse documenten aan zoals diploma's of BIG registratie en vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
5. Werk je veel met patiënten, dan vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter hebben. Dit doen we om te voorkomen dat onze collega's bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten .
6. Gefeliciteerd!


Neem dan contact op met , snijdend, via: . Zij beantwoordt je vragen graag! We ontvangen je reactie graag vóór 31 december.Functie:wondverpleegkundige
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spijkenisse Medisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Wondverpleegkundige Spijkenisse Medisch Centrum 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures