Vacature Werkvoorbereider/Calculator Industriële Reiniging

Werkvoorbereider/Calculator Industriële Reiniging in Botlek Rotterdam

Werkvoorbereider/Calculator Industriële Reiniging

MBO - Botlek-Rotterdam

Als werkvoorbereider/ calculator bij Mourik Industry heb je veel verschillende uitdagingen in je werk.

De werkzaamheden zijn zeer afwisselend: van het maken van werkpakketten tot uitwerken van calculaties, maar ook het opstellen van aanbiedingen en het onderhandelen met opdrachtgevers bij jouw functie. Kortom, in jouw functie schep je de voorwaarden voor een vlotte uitvoering.

Jouw functie
Je maakt voor uitvoering van projecten de benodigde werkomschrijvingen en werkpakketten, vaak op locatie van het project. Je hebt dagelijks contact met de uitvoering over de voortgang van het project. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van aanbiedingen voor diverse projecten, waaronder fabrieksstops. Bij technische en logistieke uitdagingen gebruik je al je kennis en creativiteit voor vinden een snelle en adequate oplossing. Voor het werk heb je ook veel contact met leveranciers en onderaannemers over hun offertes en planningen.

Jouw profiel
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een technische achtergrond. Daarnaast ben je een initiatiefrijk en ondernemend talent. Je bent innovatief, klantgericht en een echte doorzetter met overtuigingskracht. Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal goed. Werken in een team is jou op het lijf geschreven.

Ons aanbod
Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan o.a. een leaseauto en 38 vakantiedagen. Daarnaast bieden we jou een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in een professionele maar informele sfeer.

Beter af bij Mourik
Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven en bestaat inmiddels al 90 jaar. Ruim 2.000 medewerkers maken samen ruim 532 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo zijn er diverse ontwikkelprogramma's voor jou.

Bij Mourik Industry werk je bij een professionele, ambitieuze organisatie in binnen- en buitenland. We werken voor en samen met toonaangevende klanten, voornamelijk in de industrie. We doen ook graag een stapje extra en denken mee op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Wil je werken bij een organisatie die toekomstgericht is met een nuchtere, realistische mentaliteit?


Mourik Industry

Functie:werkvoorbereider calculator industriële reiniging
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Mourik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Werkvoorbereider/Calculator Industriële Reiniging Van Mourik 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures