Vacature Wandelmaatje

Wandelmaatje in Maassluis

Wandelen is samen veel leuker

Hou je van samen wandelen en vind je het leuk om onze bewoners van de beschermd wonen locaties in Maassluis een fijn moment te bezorgen? Word wandelmaatje!

Wat levert het op?

Gezellig contact en beweging in de buitenlucht zijn gegarandeerd. Een wandeling met jou maakt voor de bewoners echt een verschil met betrekking tot hun welzijn en gezondheid.

Wie zijn onze bewoners?

Op onze woonlocaties wonen volwassenen vanaf 18 jaar en senioren met een psychiatrische kwetsbaarheid. Afhankelijk van de locatie wonen zij ieder in een eigen appartement of in een gezamenlijke woning. Op beide locaties krijgen bewoners dagelijks begeleiding.

Alleen gaan wandelen is voor sommige bewoners spannend en/of een drempel, terwijl ze het wel graag zouden willen. Daarnaast maken sommige bewoners buiten gebruik van een rolstoel.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou?

Dit vrijwilligerswerk is echt iets voor jou als je plezier hebt in het contact met kwetsbare stadsgenoten. Je geniet van buiten zijn en wandelt graag samen in een rustig tempo. Vind je het geen probleem om een rolstoel te duwen? Dan horen we dat ook graag.

Je hebt geduld en een vriendelijk, behulpzaam karakter. Je begrijpt hoe belangrijk structuur en het verstandig omgaan met prikkels voor jouw nieuwe wandelmaatje is.

Wat hebben we jou te bieden:

Als wandelmaatje ga je zelfstandig met een bewoner wandelen. Je ontvangt goede begeleiding en een gratis VOG. Ook heeft Stoed een attentiebeleid voor bijzondere momenten.Functie:wandelmaatje
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Zorg Stoed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Wandelmaatje Stichting Zorg Stoed 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures