Vacature Uitvoerder Straal

Uitvoerder Straal in Botlek Rotterdam

Uitvoerder Straal- en Schilderwerken

MBO - Botlek-Rotterdam

Voor ons bedrijfsonderdeel Bouman is Mourik Industry op zoek naar een ervaren uitvoerder voor straal- en schilderwerk in de industrie.

In de functie van uitvoerder ben jij een echte vakspecialist en je deelt je kennis graag met je collega's Je komt te werken op diverse locaties binnen de petrochemische industrie waar je leiding geeft aan voormannen, stralers, constructieschilders, metalliseerders en je stuurt eventuele onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit op de werkvloer en zorgt voor een efficiënte uitvoering. Je draagt zorg voor het juiste onderhoud en beheer van het materieel. Daarnaast verzorg je een deel van de projectadministratie en de kwaliteitsrapportages en onderhoudt je veelvuldig contact met de klant. Je rapporteert aan de projectleider.

Je profiel

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de straal- en schilderbranche
  • Je hebt goede kennis van materieel en materiaal en het onderhoud hiervan
  • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met één of meerdere van de volgende disciplines zoals: inwendige tankcoatings, metalliseren, verschillende straal- en applicatiemethodes en optioneel fire-proofings en wrappings
  • Je beschikt over goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse taal in voldoende mate
  • Je hebt kennis en ervaring met kwaliteitsmetingen en -rapportages waarbij NACE of Frosio opleidingen een pré zijn.

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven en bestaat inmiddels 90 jaar. Ruim 2.000 medewerkers maken samen ruim 532 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma's voor jou.Functie:uitvoerder straal
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Mourik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Uitvoerder Straal Van Mourik 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures