Vacature Uitvoerder Projecten en Stops Industriële Reiniging

Uitvoerder Projecten en Stops Industriële Reiniging in Botlek Rotterdam

Uitvoerder Projecten en Stops industriële reiniging

tagger.custom_tag.Botlek-Rotterdam

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor toegewezen industriële reinigingsprojecten. Hierbij besteed je bijzondere aandacht aan de veiligheid, efficiëntie, kwaliteit, continuïteit en het financiële resultaat.
De werkzaamheden voer je zelfstandig en in teamverband uit.

Je functie

Je bent verantwoordelijk voor de planning, voorbereiding en uitvoering van de reinigingsprojecten volgens de geldende procedures. Je deelt het werk in, bent verantwoordelijk voor de realisatie, signaleert knelpunten en lost deze op. De grootte van je team vakmensen ligt aan de omvang van het project. Je coacht het uitvoeringsteam en zorgt voor een effectieve werkwijze binnen de projecten. Daarnaast houd je de projectadministratie bij en controleer je deze, waarbij je afwijkingen en incidenten rapporteert aan je leidinggevende. Je stemt in overleg met de planningsafdeling het materieel en de middelen af en onderhoudt een open en effectieve communicatie met de klant.

Je profiel

Je hebt een technische achtergrond op minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, affiniteit met industriële reiniging is een must. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift en ben je klantgericht.

Ons aanbod

Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan o.a. een leaseauto en 38 vakantiedagen. Daarnaast bieden we jou een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in een professionele maar informele sfeer.

Bij Mourik Industry werk je bij een professionele, ambitieuze organisatie in binnen- en buitenland.

Functie:uitvoerder project industriële reiniging
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mourik Infra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Uitvoerder Projecten en Stops Industriële Reiniging Mourik Infra 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures