Vacature Senior werkvoorbereider Mechanical

Senior werkvoorbereider Mechanical in Botlek Rotterdam

Wat ga je doen

Als senior werkvoorbereider mechanical ben je de onmisbare schakel in het team dat er voor zorgt dat onze projecten soepel verlopen. Je hebt hierover over nagedacht en hebt nauw contact gehad met collega’s en onderaannemers/leveranciers. Naast je vaste werkplek op kantoor, kunnen wij je ook regelmatig op onze projecten vinden!

Taken & verantwoordelijkheden

  • Stelt risicoanalyses op en beheert het risicodossier en werkt dit waar nodig bij, inclusief de veiligheid risicoanalyse.
  • Opstellen werkbegroting en het bijhouden van meer- en minderwerk;
  • Meer- en minderwerk signaleren en doorvoeren;
  • Veiligheidsrisico’s inschatten en vertalen naar werkplannen.

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Stevige ervaring in werkvoorbereiding binnen Piping/Mechnical in de petrochemische sector;
  • Drive om samen met het team een goed neer te zetten;
  • Hands-on collega met communicatieve skills maken je profiel compleet.

Het bedrijf

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak voornamelijk in het zuidwesten van Nederland. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiel, mechanisch en E&I. Wij hebben projecten die zich focussen op één discipline, maar wij hebben ook ervaring met het integraal uitvoeren van projecten.Functie:Senior werkvoorbereider Mechanical
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Freelance
Salaris:2500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ansinger via m.bakker@ansinger.eu of 626066480. Of bezoek hun website http://www.ansinger.eu/.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Senior werkvoorbereider Mechanical Ansinger 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures