Vacature Projectcoördinator Industrie

Projectcoördinator Industrie in Botlek Rotterdam

Wat ga je doen als Projectcoördinator?

Als startende Projectcoördinator krijg je bij start een gedegen inwerktraject, waarin je kennismaakt met diverse disciplines binnen de organisatie en daarnaast trainingen volgt. Onder begeleiding van een vakspecialist denk je mee met de huidige werkprocessen en werk je mee aan nieuwe industriële projecten. Naarmate jouw zelfstandigheid vordert, word je de verbindende factor als het gaat om het coördineren van deze projecten.

  • het opstellen van diverse plannen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en financiën
  • bewaken van de tijdsplanning, veiligheid en het vastgestelde budget
  • coördineren en beoordelen van technische informatie voor het project en deze beschikbaar stellen voor alle betrokkenen, door bijvoorbeeld rapportages, dashboards en analyses
  • anticiperen op calamiteiten en met je creatieve skills een oplossing zoekenFunctie:Project Coördinator, Projectcoördinator Industrie
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Connetix via y.vandernat@connetix.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.connetix.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Projectcoördinator Industrie Connetix 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures