Vacature Procesoperator - Vapro C - Natriumchloride

Procesoperator - Vapro C - Natriumchloride in Botlek Rotterdam

Wat ga je doen

Wil jij een belangrijke rol spelen in het produceren van Natrium en Chloride? Wat dacht je van het aansturen van complexe processen bij één van de grootste zoutfabrieken ter wereld?! Bij dit grote bedrijf is iedere dag weer een technisch feest en krijg je volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Op deze grote plant wordt zout gemaakt voor allerlei toepassingen. De site bestaat uit meerdere fabrieken en ontelbare complexe installaties met de mooiste technieken. Als operator stuur je samen met je team de chemische productieprocessen aan. Deze processen zijn complex en worden continu geoptimaliseerd, ook door jou. Je werkzaamheden zijn zeer divers, zo houdt je de conditie van de installaties in de gaten, maar begeleidt je ook operators in opleiding. Je krijg hier veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en om door te groeien in functie.

Jouw takenpakket ziet er zo uit:

· het aansturen van de verschillende productieprocessen

· regelmatig analyseren van de kwaliteit van de processen en het product

· controleren van de staat van de installaties

· begeleiden van operators in opleiding

· aansturen van werkzaamheden van monteurs

· initiëren van verbetervoorstellen

Wat wij vragen

De operator die we zoeken is enthousiast, leergierig en wil graag in een complexe omgeving werken. Ook breng je het volgende mee:

· minimaal een afgeronde Vapro B opleiding

· bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring, maar ook als je net je diploma hebt behaald ben je meer dan welkom om te solliciteren

Wat wij bieden

Zoek jij uitdaging in je werk en de mogelijkheid verder te groeien? Dan zit je hier goed! Ook krijg je het volgende:

· een Salaris tot € 5358,- per maand (incl ploegen, 4% Botlek, 8% functietoeslag, 13e maand) met een CAO verhoging van 2% in april

· een vaste 13e maand

· 4% Botlektoeslag

· 2 - 8 % toeslag afhankelijk van de schaal

· 25 vakantiedagen

· reiskostenvergoeding (zie document reiskostenvergoeding)

· een goede pensioenregeling

· de mogelijkheid om (onder andere) door te groeien naar operator 2, 1 en senior

· de mogelijkheid om opleidingen te volgen, zoals Vapro C

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij één van de grootste zoutfabrieken ter wereld. Hier wordt van ruwe pekel zout gemaakt, dat voor allerlei doeleinden wordt gebruikt. Denk daarbij aan de productie van telefoons en tablets en aan de farmaceutische- en de voedingsmiddelenindustrie.

Je maakt deel uit van het maintenanceteam op de locatie in Rotterdam. Hier werken enthousiaste technici in een open en sociale werksfeer. Ook wordt ontwikkeling gestimuleerd en zijn hier volop mogelijkheden voor.Functie:procesoperator energiecentrale
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3640 – 5358
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via alwin.beck@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Procesoperator – Vapro C – Natriumchloride Processionals 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures