Vacature Operator 5 ploegen chemie

Operator 5 ploegen chemie in Botlek Rotterdam

Wil jij werken in een mooi, internationaal bedrijf? In de Botlek hebben wij een organisatie waar jij als operator 5 ploegen het verschil kan maken! Met een salaris oplopend tot € 3500 exclusief ploegentoeslag!

Wat bieden wij jou
  • Salaris oplopend tot € 3300 excl. ploegentoeslag!
  • Een 13e maand én bonusregelingen!
  • Uitzicht op een vast contract.
  • Een 5 ploegen toeslag van 29,5 %
Wie ben jij

Ben jij technisch ingesteld en wil je jezelf gaan ontwikkelen tot een goede operator?

  • Heb jij minimaal een Mbo 3 diploma in de richting van procestechniek of operationele techniek?
  • Ervaring met sleutelen of de (petro)chemische industrie is een Pré
  • Je bent bereid om in 5 ploegen te werken
  • Je schrijft en spreekt de Nederlandse en Engelse taal
Wat ga je doen

Als proces operator 5 ploegen ga jij dagelijks aan de gang met het controleren en bijsturen van het proces. Kleine technische storingen ga je niet uit de weg. Als je deze niet zelf opgelost krijgt, dan zoek je samen met de Technische Dienst naar een oplossing! Duidelijke verslaglegging en analyse van het proces worden tijdens jouw dienst bijgehouden. Daarnaast zorg je voor een goede housekeeping, zodat jouw collega's weer veilig en met veel plezier de dienst kunnen overnemen!

Waar ga je werken

Je komt te werken in een internationaal bedrijf. Zij bieden jou de mogelijkheid om jezelf via een vooropgezet leerplan, te ontwikkelen tot een operator die het vak beheerst! Er heerst een informele sfeer en alle collega's staan klaar om jou te helpen.

Sollicitatie

Klinkt als een interessante baan toch! Is deze bijzondere baan als operator in 5 ploegen écht iets voor jou? Wacht dan niet en reageer direct via de sollicitatieknop. Je kunt ook solliciteren via e-mail of vragen stellen via Whatsapp, even bellen mag natuurlijk ook! Vergeet niet jouw cv te uploaden en een motivatie te sturen, alleen zo kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Operator 5 ploegen chemie, Operator
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via rick.buis@owtd.nl of 06-51619022. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Operator 5 ploegen chemie Tempo-Team 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures