Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Maasland

  • Redactie Maasland
  • 10-12-2023

Je gaat aan de slag volgens een lunchmenu. Hier mag je uiteraard over meedenken. Vervolgens doe je voorafgaand aan de lunch de boodschappen. Tijdens de lunch ben je niet alleen. Je werkt samen met een collega vrijwilliger die de bestellingen opneemt.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou?

Dit vrijwilligerswerk is iets voor jou als je zelfstandig en in een gezellige omgeving wilt werken. Je vindt een gezonde lunch belangrijk en draait je hand niet om voor het klaar maken van een broodje gezond of een tosti. Als je ook nog graag soep maakt, breng je niet alleen onze bezoekers, maar ook ons in de zevende soephemel.

Wat wij bieden

Je praat mee over het menu, krijgt ruimte voor initiatief en werkt samen met enthousiaste vrijwilligers. Je ontvangt een gratis VOG, een gratis cursus sociale hygiëne en goede begeleiding. Tevens heeft Stichting Onder Een Dak een attentiebeleid voor bijzondere momenten.


Functie: vrijwilliger Startdatum: 09-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Onder Een Dak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Onder Een Dak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Onbekend – Onbekend Stichting Onder Een Dak 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures