Vacature Medewerker Voeding

Medewerker Voeding in Rozenburg Nh

Wij zoeken een enthousiaste medewerker voeding en gastvrijheid (oproepovereenkomst)
Ben jij op zoek naar een afwisselende functie? Als medewerker voeding en gastvrijheid werk je zowel in het gloednieuwe bedrijfsrestaurant als op de verpleegafdelingen. We zijn op zoek naar kandidaten met sterke affiniteit met (bedrijfs)catering of horeca. Gastvrijheid staat hierbij hoog in het vaandel.

Wat vragen we van jou?
Binnen de functie van medewerker voeding en gastvrijheid zorg je (samen met de verpleegkundigen) voor een prettig en gastvrij verblijf van de patiënt. De afdeling bestaat uit een gezellige, hardwerkende groep medewerkers. Je werkt op verschillende afdelingen, zoals de verpleegafdeling, oncologie, endoscopie en dialyse. Je verstrekt maaltijden en drank aan de patiënt en zorgt voor een schoon en opgemaakt bed. Ook het schoonhouden van de afdelingskeukens behoort tot de taken.

Daarnaast voer je werkzaamheden uit in het personeelsrestaurant, zoals het maken van soep en broodjes en het verzorgen van de afwas. Vergaderservice en banquetingactiviteiten horen ook bij het takenpakket. Je werkt volgens de HACCP-regels en de veiligheidsvoorschriften en regels in het kader van de Arbowet en ziekenhuishygiëne.

De werkzaamheden worden van maandag tot en met vrijdag in 6-uurs diensten op verschillende tijden tussen 7:00 uur en 20:30 uur uitgevoerd. Op zaterdag is er ook een dienst van 7.45-14.15 uur. Je zult worden ingezet ter vervanging van verlof of bij ziekte en/of drukte op de afdeling.

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-2 niveau, horeca gerelateerd. - Je werkt gastgericht en heeft een gastvrije instelling. - Je affiniteit met (bedrijfs) catering of horeca en schoonmaakonderhoud. - Je kennis van HACCP-regelgeving. - Je bezit goede contactuele eigenschappen - Je bent een echte aanpakker en je bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden we jou?
We bieden jou een oproepovereenkomst voor de duur van een jaar. De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 20 van de CAO Ziekenhuizen en de overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens conform de CAO Ziekenhuizen.


Voor informatie over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Mariëtte Bouman, , telefoonnummer: .

Wie zijn wij:
Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.Functie:medewerker voeding
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spijkenisse Medisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Medewerker Voeding Spijkenisse Medisch Centrum 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures