Vacature Manager Operations

Manager Operations in Maassluis


Welkom...Manager Operations


2moso B.V. verzorgt sinds 2005 de import en exclusieve distributie van internationale A-merken die sportaccessoires ontwikkelen voor duursporten (wielrennen, hardlopen, triatlon). Onze groothandel richt zich op B2B in de Benelux en Duitsland. Daar is in 2022 een nieuwe activiteit aan
toegevoegd, namelijk assemblage.

Krijg jij er energie van om onze organisatie op rolletjes te laten lopen? Dan krijgen wij energie van jou! 2moso B.V. zoekt een


Als Manager Operations heb jij de ambitie om onze bedrijfsprocessen op het gebied van supply chain, assemblage, customer & technisch support, order- en RMA-verwerking zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.
Wat je gaat doen:
Je bent eindverantwoordelijk voor de aansturing van onze zelfstandig opererende teams Logistiek, Assemblage en Customer Support (nu 8 medewerkers). Waar de bedrijfsactiviteiten elkaar raken, zoek je proactief afstemming met Marketing, Sales en Finance. Je bewaakt onze interne en externe
KPI's en stuurt tijdig bij als dit noodzakelijk is voor het vereiste resultaat. Tevens let jij op kosten en kwaliteit van het totale in- en outboundproces.

Analyse van data en de vertaling naar bruikbare adviezen vormen een belangrijk deel van jouw taken. Toezien op de naleving van wettelijke voorschriften, bedrijfsverplichtingen, gedragsregels en (interne) procedures behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid. Als lid van het MT denk en praat je mee over bedrijfs brede onderwerpen en lever je een actieve bijdrage.In de eerste fase van het inwerktraject ga jij aan de slag met het optimaliseren van de processen op het gebied van transport, orderverwerking en manco's met behulp van onze ERP-systemen (King en Hubspot) waarbij een beroep wordt gedaan op je probleemoplossend vermogen. Kortom, er is een uitdagende en veelzijdige functie vacant!


Wat jij meebrengt:
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en aantoonbaar ruime ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van technische mogelijkheden en toepassingen én een goed begrip van IT zijn een essentieel onderdeel van de functie. Je bent proactief, communicatief en een teamplayer. Met jouw enthousiasme en kennis motiveer jij jouw teams door middel van sterk leiderschap. Je bent in staat om vanuit een helikopterview naar de (interne) processen te kijken, adviezen te geven en verbeteringen door te voeren. Jouw organisatorisch vermogen is ongeëvenaard waardoor alles binnen jouw scope volgens planning verloopt. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Wat wij bieden:
Wij bieden een actieve, afwisselende functie in een sportief en dynamisch bedrijf. Onze kernwaarden vriendelijkheid, service en deskundigheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Naast een serieuze werksfeer is er zeker tijd voor gezelligheid. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Reageren
Ben je enthousiast? Mail je motivatiebrief met CV dan voor 22 december a.s. naar onze via . Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen via telefoonnummer . Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet opgenomen in de procedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.Functie:operations manager
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 2moso via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Manager Operations 2moso 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures