Vacature Logistiek Planner

Logistiek Planner in Botlek Rotterdam

Het opstellen en afstemmen van de resourceplanning en het optimaliseren van deze planning samen met de shiftrapportages om de logistieke processen nog verder te verbeteren.

Omschrijving

Het opstellen en afstemmen van de resourceplanning en het optimaliseren van deze planning samen met de shiftrapportages om de logistieke processen nog verder te verbeteren. Tevens bundel jij data tot overzichtelijke rapporten, en hou jij een oogje in te zeil m.b.t. de administratie waardoor je de sleutel vormt tot hun logistieke efficiëntie.

Daarnaast stuur jij de werkzaamheden op de weegbrug aan en speel je een cruciale rol bij het coördineren van de werkzaamheden op de locatie en het aansturen van hun team van voormannen.

Tot slot heb jij uitvoerig contact met onze voertuigtechnicus, voor de afstemming van de onderhoudswerkzaamheden aan al ons materieel, en met diverse interne en externe partijen aangaande de verschillende logistieke stromen.

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor deze kerntaken, maar hebt ook een scherp oog voor veiligheid. Bij ons staat veiligheid centraal en draag jij actief bij aan een werkomgeving waar veiligheid nooit op de tweede plaats komt te staan.Functie:Interim Logistiek planner
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Interim
Salaris:2650 – 3650
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Page Personnel via onbekend of 31102176510. Of bezoek hun website http://www.pagepersonnel.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Logistiek Planner Page Personnel 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures