Vacature Leerkracht Midden-bovenbouw IKC de Groene

Leerkracht Midden-bovenbouw IKC de Groene in Maassluis

LEERKRACHT MIDDEN-BOVENBOUW IKC DE GROENE HOEK

Direct sollicteren

Kom je ons gezellig team op IKC De Groene Hoek versterken? Vanwege een naderend zwangerschapsverlof en vanwege een vervroegd pensioen van een collega, zijn wij op zoek naar nieuwe leerkrachten: een fulltimer of twee parttimers.Werkdagen bij parttime wtf in overleg, bij voorkeur woensdag, donderdag, vrijdag.

Wat verwachten wij van jou?

IKC De Groene Hoek heeft een sociaal profiel: we vinden het belangrijk dat kinderen zichzelf ontwikkelen, maar we vinden het net zo belangrijk dat we ze leren dat ze een onderdeel zijn van deze wereld, dat ze goed moeten zorgen voor de aarde waarop ze leven en dat ze goed zorgen voor elkaar. Bij alle keuzes die we in ons IKC voor onderwijs en opvang maken, kiezen we daarom veel voor samenwerken, samen dingen doen en voor samen genieten.
Onze 'Kuil' is HET voorbeeld van, wat we noemen het DNA van De Groene Hoek! Een steeds wisselende groep is een week verantwoordelijk voor de kuil. De Groep opent de week met een kleine samenkomst van je eigen bouw. Daarbij staat een christelijk / sociaal thema op de planning (want het verhaal van de Barmhartige Samaritaan kun je op vele manieren bekijken). Einde van de week treedt diezelfde groep op, en dan ook voor de ouders. Kinderen krijgen het hele jaar door juist ook extra theater- of danslessen, zodat we echt werken aan expressieve en 21e-eeuwse vaardigheden. De musical doen we daarom ook in theater Koningshof - als fantastische afsluitende herinnering aan de sociale periode op school. En Sinterklaas, Kerst, Kinderboekenweek, Meesters & Juffendag: we vieren altijd wel samen met elkaar iets in De Kuil! We hebben een eigen evenementmanager, die deze activiteiten zoveel mogelijk organiseert, zodat jij je handen vrij hebt voor lesgeven.
De Groene Hoek geeft mede daarom nog klassikaal les, want ook daarin staat het sociale aspect staat voorop: we vinden het belangrijk dat leerkrachten een goede band hebben met de kinderen, die is de basis voor persoonlijke ontwikkeling. Dit jaar zijn we over gegaan naar IEP als LVS, zodat we beter bij een kind in alle facetten van hoofd-, hart, handen kunnen volgen.
Uiteraard is de eigen ontwikkeling van kinderen voor ons ook belangrijk. Alle kinderen van groep 4 t/m 8 een eigen chromebook en werken (grotendeels) vai het adaptieve digitale platform Bingel / Zuluconnect, om op eigen niveau les kunnen krijgen, We verwachten daarom dat je bekent bent met het gebruik van ICT-tools.Voor kinderen die meer aankunnen hebben we de doorgaande leerlijn van Levelwerk, en voor kinderen die nog meer aankunnen hebben we een plusklas Middenbouw en Bovenbouw. Voor kinderen die meer ondersteuning nodig hebben, bieden we methode Bouw en hebben we eigen Speciale LeesBegeleiders opgeleid.
Naast het gebruiken van methodes hechten we veel waarde aan bewegend leren en integreren we dit actief in ons lesprogramma. En we doen momenteel een pilot in groep 5 en 8 met Thematisch werken met Blink - de verwachting is dat we per nieuwe jaar helemaal overgaan naar thematisch werken.
Heb je hiermee ervaring of vind je dat een uitdaging om mee vorm te geven? Kom vooral dan eens kennismaken op De Groene Hoek. Al jaren een bekende naam in Maassluis, en dat is niet voor neits.
Een leerkracht met een afgerond pabo diploma heeft onze voorkeur, maar kandidaten die binnenkort zicht hebben op dat papiertje hebben, zijn ook van harte welkom om te reageren.

Wat bieden wij?

Je zult deel uitmaken van een team dat eveneens heel sociaal en zorgzaam naar elkaar is: we hebben daardoor een hecht en gezellig team, dat graag met elkaar samenwerkt, maar het ook leuk vindt om 'gezellige activiteiten' met elkaar te ondernemen.
Onze locatie is een charmant en karakteristiek 'doolhof', waar je je al snel prettig voelt en waar samenwerken en enthousiasme overheersen. Daarbij hebben we een prachtig 'groen-blauw' schoolplein, waar kinderen volop kunnen spelen en bewegen. Op ons IKC houden we van sport en bewegen, er is zelfs een BSO bij Excelsior Maassluis, waar niets moet, maar waar kinderen kunnen struinen, sporten en eindeloos buiten spelen.

Neem dan contact op met de directeur van CBS de Groene Hoek, Susan Stolze via of .

IKC De Groene Hoek

IKC De Groene Hoek is een warme, gezellige, zorgzame, christelijke basisschool, waar ieder kind van harte welkom is.

Functie:leerkracht midden bovenbouw groen
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met UN1EK kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Leerkracht Midden-bovenbouw IKC de Groene UN1EK kinderopvang 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures