Vacature Integraal uitvoeringscoördinator

Integraal uitvoeringscoördinator in Botlek Rotterdam

Jouw uitdaging

Vooruit kijken, nadenken, beheersmaatregelen bedenken, planningen aanpassen en communiceren. Dat is de essentie van deze rol. Hoe doe je dat en wie heb je daarvoor nodig? Lees gauw verder en ontdek of dit bij jou past.

Wat ga je doen

Als rechterhand van de hoofduitvoerder én eerste aanspreekpunt van de 5 deeluitvoerders (ieder een eigen area), ben jij de persoon die constant bezig is met het samenbrengen en uitwerken van de stappenplannen die moeten leiden tot het eindresultaat; de fundaties van een biobrandstoffabriek, een kademuur van 620 meter en straks ook 400 km kabelwerk. Wij denken dat een nieuwe collega die ervaring heeft in de werkvoorbereiding, maar heel pragmatisch kan meedenken over slimmigheden in bouwmethodieken goed aansluit op deze rol.

Om hier succesvol in te worden, ga je bij de werkvoorbereiding en onderaannemers/leveranciers op zoek naar informatie. Wekelijks vergader je met het constructieteam van de klant over planning, progress, technische mankementen en andere voorkomende zaken. Iedere week zit jij het overleg voor de 6 weekse planning voor en bespreken jullie de voortgang van engineering en werkvoorbereiding/planning. Zodoende komt de beste uitvoeringsvolgorde tot stand.

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau richting Civiele Techniek met goed verstand van bouwen;
  • Goede kennis van verschillende bouwmethodieken en creatief in het verzinnen van oplossingen;
  • Communicatief vaardig, sterke contactuele eigenschappen en adequaat in het nemen van beslissingen;
  • Je hebt oog voor detail en veiligheid en bent een inspirerende leider.


Functie:Integraal uitvoeringscoördinator
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Freelance
Salaris:3000 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ansinger via m.bakker@ansinger.eu of 626066480. Of bezoek hun website http://www.ansinger.eu/.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Integraal uitvoeringscoördinator Ansinger 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures