Vacature Euro Products Sales Development Representative

Euro Products Sales Development Representative in Maassluis

Sales Development Representative

32 - 40 uur

Kennis en kunde op het gebied van sales zijn één van de meest waardevolle succesfactoren voor je carrière. Samen gaan we bouwen aan een sterke basis van jouw salesvaardigheden! Als Sales Development Representative zet je deze skills in om het klantenbestand van MTS Euro Products verder uit te bouwen.
MTS Euro Products is een specialist in hygiëneproducten en beschikt over een breed assortiment aan verschillende producten. Deze worden veelal in grote volumes afgezet richting onze klanten, wat hen weer in staat stelt de eindgebruiker te kunnen bedienen.

Welche Tätigkeiten werden Sie ausüben?

Als Sales Development Representative ben je verantwoordelijk voor het genereren van de juiste leads, het kwalificeren van prospects en het boeken van afspraken voor onze accountmanagers. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en de marketingafdeling om onze relaties optimaal van dienst te kunnen zijn.
Je bent communicatief sterk, resultaatgericht en proactief. Daarnaast haal je ook energie uit het contact dat je onderhoudt met klanten. Voordat je de (potentiële) klant naar de volgende stap in het salesproces leidt, bouw jij een relatie op met hen. Jij geeft een voorzet op maat voor de vertegenwoordigers van de buitendienst. Dit gebeurt door middel van een gestructureerd proces, waar wij jou tijdens een kennismakingsgesprek graag meer over vertellen.
Jouw taken:
  • Het uitbouwen van het bestaande klantenbestand; door zowel telefonisch als schriftelijk contact op te nemen met huidige klanten en prospects;
  • Gesprekken voeren met huidige klanten en prospects om hun uitdagingen te achterhalen en passende oplossingen te kunnen bieden;
  • Het begeleiden van klantevents;
  • Ondersteuning bieden in het salesproces van de verkoop buitendienst;
  • Bij interacties met relaties draag jij de normen, kernwaarden en principes van MTS Euro Products uit op de juiste manier.

Wie zijn wij?
Euro Products is een specialist in hygiëne producten en poetslappen. We werken vanuit ons hoofdkantoor in Maassluis en zijn van oorsprong een hecht en warm familiebedrijf. Onze 110 medewerkers vormen de kern van onze organisatie. Wij geven onze mensen de ruimte om zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen en zich thuis te voelen. In ons mooie nieuwe kantoor, gelegen langs de Waterweg, krijg je ook onbeperkt toegang tot een professionele fitnessruimte en een padelbaan. Verder is er dagelijks vers en overheerlijk eten beschikbaar in ons bedrijfsrestaurant en is er altijd vers fruit!
Wanneer reageer jij?
Je voelt je thuis in een organisatie met een open cultuur. Je bent iemand die van structuur houdt, maar toch flexibel inzetbaar is. Je bent een enthousiast persoon, beschikt over een goed commercieel gevoel en werkt secuur aan je administratieve taken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent proactief en leergierig.

Wen suchen wir?

  • Je bent HBO werk- en denkniveau;

MTS Euro Products arbeitet lösungsorientiert.

Functie:product sales development representative
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euro Products via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Euro Products Sales Development Representative Euro Products 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures