Vacature Elektro Monteur

Elektro Monteur in Botlek Rotterdam

ELEKTRO MONTEUR

Heb jij een passie voor techniek en wil jij aan de slag als Reparatie- en onderhoudsmonteur? Dan is dit je kans! Jij gaat er samen met je collega's voor zorgen dat onze klanten supertevreden zijn over ons materieel. Ben jij de aanpakker die zelfstandig kan werken, een passie heeft voor techniek en oog voor veiligheid? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Reparatie- en Onderhoudsmonteur?

Als reparatie- en onderhoudsmonteur werk je als vakbekwaam persoon aan het repareren en onderhouden van met name ons elektrotechnische equipment zoals kabels, verdeelkasten, gereedschappen, lasapparatuur en verlichting. Het controleren, testen, schoonmaken en keuren zijn o.a. jouw dagelijkse werkzaamheden. Jij voelt je verantwoordelijk om onze producten in topkwaliteit op te leveren voor de volgende huurder.
Je wordt onderdeel van een groep van ongeveer 25 hardwerkende collega's. Met een goede basisopleiding in de elektrotechniek en de wil en drive om verder te leren, kom je bij ons al een heel eind.
We zijn niet op zoek naar een lasser, maar laservaring is echter zeker een voordeel. Technisch een boeiende en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is!

Verantwoordelijkheden:

 • Op een zorgvuldige en veilige manier uitvoeren van reparaties en onderhoud aan materieel
 • Juist en tijdig invullen van werkorders m.b.t. verbruikte materialen en gewerkte tijd
 • Tijdig en juist rapporteren van technische problemen
 • Vastleggen en beoordelen van de gemeten keuringswaarden (NEN 3140)
 • Plakken van de juiste stickers conform de procedure Inspectie en Keuring
 • Orde en netheid op en rond de werkplek

Waar zijn wij naar op zoek?

Een ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid met passie en drive! Jij wilt verder meebouwen aan het succes van ons dynamische bedrijf. Jij kan je goed identificeren met onze kernwaarden: veiligheid, klantgerichtheid, vakmanschap, teamwork en integriteit.

 • Je hebt een afgeronde MBO-2 of -3 opleiding in de elektrotechniek
 • Je bent in het bezit van VCA-B of bereid deze z.s.m. te behalen.
 • Je bent in het bezig van NEN3140 (of vergelijkbare papieren)
 • Je vindt het leuk om jezelf op technisch vlak breder te ontwikkelen en verder uit te dagen
 • Je hebt de juiste arbeidsethos en komt je afspraken altijd na
 • Zelfstandig en goed onder tijdsdruk kunnen werken

Waarom EQIN?

Omdat je in een ondernemende organisatie terechtkomt die volop groeit en bloeit. Jíj kan echt het verschil maken, want je krijgt de vrijheid om mee te bouwen aan ons succes! We zijn zuinig op onze mensen en zorgen voor een optimale work/life balans. Ons uitgangspunt is dat een goede samenwerking begint met vertrouwen. Dus bij ons krijg je naast vertrouwen veel vrijheid en autonomie. Wij sturen op output!
Een marktconform salaris en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. We investeren hard in onze medewerkers want bij EQIN vinden we enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk! We faciliteren opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Herken jij jezelf in deze vacature, solliciteer dan direct! Herken je jezelf niet volledig? Solliciteer dan ook direct, wie weet kunnen we een match maken.

REGIO:

Zuid-Holland

VACATURETYPE / FUNCTIETYPE:

Contract

tel:

mobiel:

NL 0800 837 48 73

BE +32 800 211 71Functie:elektromonteur
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EQIN Industrial via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Rozenburg
 2. Elektro Monteur EQIN Industrial 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures