Vacature Civil Jobleader

Civil Jobleader in Botlek Rotterdam

Civil Jobleader

plaatsingsdatum: 17 nov. 2023

Plaats: Botlek, Rotterdam, ZH, NL

Bedrijf: ExxonMobil

Onze visie bij ExxonMobil is om voorop te lopen in energie-innovaties die het moderne leven en een net-zero toekomst bevorderen. Als een van de grootste beursgenoteerde energie- en chemiebedrijven ter wereld worden we aangedreven door een uniek en divers personeelsbestand, gevoed door de trots op wat we doen en waar we voor staan.

Het succes van onze Upstream-, Product Solutions- en Low Carbon Solutions-activiteiten komt voort uit het talent, de nieuwsgierigheid en de gedrevenheid van onze mensen. Ze komen iedere dag met oplossingen voor het optimaliseren van onze strategie voor energie, chemieproducten, smeermiddelen en technologieën met lagere emissies.

Wij nodigen je uit om je ideeën naar ExxonMobil te brengen om duurzame oplossingen te helpen creëren die de levenskwaliteit verbeteren en voldoen aan de veranderende behoeften van de samenleving. Lees meer over ons Wat en ons Waarom en hoe we kunnen samenwerken .''

'

Onze fabrieken in het Rotterdamse havengebied behoren tot Product Solutions divisie van ExxonMobil. Met de nieuwste technologie en innovaties werken we steeds aan het vernieuwen en verduurzamen van onze fabrieken en producten. Als onderdeel van ExxonMobil's net-zero ambitie, werken we aan het verminderen van zowel de CO2-uitstoot van de fabrieken als die van hulpstoffen in het productieproces. Hierbij is jouw rol als operator van groot belang.

Over onze fabrieken in Rotterdam

 • De aromatenfabriek is een van de grootste aromatenproducenten ter wereld. De fabriek is geïntegreerd met de raffinaderij, wat flinke energie- en kostenbesparing oplevert.
 • De oxo-alcoholenfabriek is de grootste producent van weekmakers in Europa.

Wat is je rol ?

Voor onze locatie Botlek , te Rotterdam, zijn wij op zoek naar een Civiele Jobleader .

In deze functie ben je (mede)-verantwoordelijk voor de kwaliteit, maar ook voor het veilig en binnen de gestelde tijd uitvoeren van alle civiele onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit:

 • Onderhouden van unit wegen
 • Onderhoud van vloeistofdichte bodems volgens richtlijn Nederlandse Bodembescherming (NRB)
 • Onderhoud van vloeren welke niet onder NRB vallen
 • Onderhoud aan fireproofing
 • Onderhoud van staalconstructies
 • Grondsaneringen
 • Onderhoud aan pipetracees en wegdoorvoeringen
 • Rioolinspecties en -onderhoud
 • Onderhoud aan betonfundaties van equipment
 • Onderhoud aan tankdijken, etc.

Je begeleidt zelfstandig de onderhoudswerkzaamheden en projecten binnen een werkgroep van de maintenance divisie. Je doet dit ten aanzien van veiligheid, gezondheid, milieu, kwaliteit, kosten en dit alles volgens plan en gestelde tijd. Je bent bekend met Taak Risico Analyse, opstarten van besprekingen en het coordineren van multidisciplinaire werkzaamheden zoals steigerbouw, isolatie, kranen en industrial cleaning. Je bent ten slotte in staat om zelf uitvoeringspakketten op te stellen en uit te voeren.


Na indiensttreding ga je een intern trainingstraject volgen. In deze trainingsperiode maken wij je verder bekend met alle ins en outs van onze bestaande apparatuur, de diverse veiligheidsprocedures en werkmethoden.

Welke vereisten zijn nodig voor deze functie ?

 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Besluitvaardig en oplossingsgericht, weet de juiste prioriteiten te stellen en neemt initiatief
 • Diploma MBO 4 Opleiding Civiele Techniek.
 • Wie bij ExxonMobil aan de slag gaat, kan niet enkel op een job rekenen, maar op een echte loopbaan. Opleiding, ontwikkelingsmogelijkheden en flexibiliteit zijn de sleutelelementen van een succesvolle loopbaan in ons bedrijf.
 • Wij creëren een veilige en gevarieerde werkomgeving die wordt gekenmerkt door open communicatie, vertrouwen en integriteit jegens iedere medewerker.
 • We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een zeer competitief salaris, een 13e en 14e maand, een interessante pensioenregeling en productkortingen.
 • Een medische keuring maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Daarnaast dient voor deze functie een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Ben jij de Civil Jobleader waarnaar wij op zoek zijn en heb jij zin om in deze fantastische werkomgeving te werken waarin het continue ontwikkelen van mensen centraal staat, aarzel dan niet en solliciteer meteen!

ExxonMobil biedt als werkgever gelijke kansen. Alle gekwalificeerde sollicitanten worden voor aanwerving in overweging genomen, ongeacht ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, afkomst, burgerschap, fysieke of mentale beperking, etc.

Functie:civil jobleader
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ExxonMobil Chemical Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Rozenburg
 2. Civil Jobleader ExxonMobil Chemical Holland 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures