Vacature Chauffeur

Chauffeur in Maassluis

  • Redactie Rozenburg
  • 06-02-2024

Chauffeur in Maassluis

Rij jij de deelnemers naar de dagbesteding?

  • Autorijden
  • Sociaal contact
  • Dagbesteding

Rij jij de deelnemers naar de dagbesteding?

Onze volwassen deelnemers aan de dagbesteding wachten met smart op jouw komst. Zij kunnen niet allemaal zelfstandig naar Buurtcentrum De Hooftzaak komen. Doordat jij hen daar naar toe en/of weer naar huis brengt, maak je het voor hen mogelijk om een leuke en zinvolle dag te hebben.

Zo kunnen zij onder de mensen zijn en leuke en leerzame activiteiten doen waarmee zich ontwikkelen.

Je bent beschikbaar op maandag en/of vrijdag van 8.45 tot 16.30 uur. Bij voorkeur wil je op een vaste dag aan de slag. Het zou fijn zijn als je bij ziekte of vakantie van de andere chauffeur wilt invallen.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou?

Je beschikt over rijervaring en minimaal een rijbewijs B om in een personenbusje te mogen rijden. Je rijdt graag en je hebt er plezier in om jouw ritten gezellig en veilig te laten verlopen. Als iemand hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld het instappen dan sta je klaar om te helpen.

Wat bieden wij?


Functie: chauffeur Startdatum: 05-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Onder Een Dak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:chauffeur
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Onder Een Dak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Chauffeur Stichting Onder Een Dak 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures