Vacature Calculator Mechanisch

Calculator Mechanisch in Botlek Rotterdam

Calculator Mechanisch

MBO - Botlek-Rotterdam

Je functie

Als calculator bij Mourik Industry heb je veel verschillende uitdagingen in je werk. Je bent verantwoordelijk voor de calculatie voor diverse projecten en turn-arounds binnen de industrie. Je stelt offertes op en bereidt inkoop en uitbestedingen voor. Je werkt hierbij samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie en zorgt ervoor dat aanbiedingen op tijd klaar zijn en voldoen aan de wensen/eisen van de klant. Daarvoor heb je veel contact met leveranciers en onderaannemers om de onderhoudswerkzaamheden goed af te stemmen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van calculaties en je draagt verbetervoorstellen voor om opdrachten binnen te halen. Je kan met jouw analytisch inzicht aanvragen en bestekken goed uitlezen zodat je de vraag op de juiste manier intern kunt uitzetten. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met een enthousiast en collegiaal team probeer je de doelen te behalen.

Je profiel

Je hebt een HBO opleiding afgerond en ten minste 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben je een initiatiefrijk en ondernemend talent met een goed analytisch vermogen. Je bent innovatief, klantgericht en een echte doorzetter met overtuigingskracht. Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal goed.


Mourik Industry

Functie:calculator mechanisch
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Mourik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rozenburg
  2. Calculator Mechanisch Van Mourik 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures