Vacature Belader

Belader in Vierpolders


WIJ GEVEN AFVAL EEN TWEEDE KANS! Kom jij ons hierbij helpen als belader?

Het familiebedrijf Klein Recycling is specialist op het gebied van inzameling en recycling van kunststof, papier, metaal en afval.
Samen met onze relaties creëren wij een opstap naar een circulaire en duurzame economie. Wij richten ons op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van alle afvalstromen die wij inzamelen en/of ontvangen wordt maar liefst 92% gerecycled. In de organisatie heerst een relaxte werksfeer waar belang wordt gehecht aan open communicatie, enthousiasme, humor en inzet.

Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vierpolders zijn wij op zoek naar collega's die een leuke werkplek belangrijk vinden en de zekerheid willen van goede arbeidsvoorwaarden.
WIL OF KAN JIJ…?

 • Lekker actief werken in de buitenlucht spreekt jou aan.
 • Je bent vriendelijk en netjes
 • Je bent tenminste 18 jaar oud (i.v.m. veiligheid)
 • Je hebt beschikking over eigen vervoer of een OV kaart
 • Je bent fulltime beschikbaar
Als belader sta je regelmatig in contact met burgers en/of relaties. Zij kunnen met vragen naar je toe komen en er wordt verwacht dat je hen goed te woord kunt staan.
WAT GA JIJ DOEN….?
Geen dag is hetzelfde als belader van perskraakwagen, aangezien je iedere keer een andere route rijdt en andere producten ophaalt. Wat wel iedere dag hetzelfde is, is het begin van je werkdag. Je begint je dag namelijk altijd samen met je collega's én een kop koffie op locatie. Vervolgens wordt de wagenindeling gemaakt en stap je samen met je collega de perskraakwagen in en ben je klaar om een hele dag op pad te gaan.
Eenmaal aangekomen bij de eerste klant, stap je uit de vuilniswagen om de zakken en/of bakken achterop de wagen te klikken en de machine vervolgens het werk te laten doen. Daarna ga je door naar de volgende locatie en kun je tussendoor gezellig met je collega's kletsen, naar muziek luisteren of bijvoorbeeld wat eten. Als je graag in de open lucht werkt en fysiek bezig wilt zijn en enigszins die vrijheid wilt hebben, is deze baan écht iets voor jou!
WAT HEBBEN WIJ VOOR JOU?
 • Fulltimebaan met kans op vast dienstverband
 • Werken in de regio,'s-avonds en in het weekend vrij
 • Een informele laagdrempelige werksfeer met fijne collega's
 • Een fulltime baan van 32-40 uur per week met uitzicht op vast contract
 • Goede pensioenregeling, verlofdagen en vakantiegeld
 • Je komt terecht in een dynamische en snel groeiende organisatie

VRAGEN OF WIL JE SFEER KOMEN PROEVEN?
Bel ons gerust of stuur een mail en kom even langs om de sfeer te proeven. Stuur ons een mail met CV en je persoonlijke verhaal naar ons mailadres:
Je kunt ons telefonisch bereiken op nummer:
We zien uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:belader
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Klein Recycling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Rozenburg
 2. Belader Klein Recycling 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures