Vacature Administrateur

Administrateur in Rozenburg Zh

Voor Wissink Trading zoeken we een allround financial die scherp is met cijfers en communicatief sterk. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de volledige finance maar je ondersteunt ook bij andere taken zoals het opnemen van de telefoon, het voorraadbeheer en de monteursuren. Groeikansen? Absoluut! Dus ben jij een hands-on type die enthousiast wordt van deze rol, dan maak ik graag kennis met je!

Functie omschrijving

In deze rol bij Wissink Trading ben je een spil in de communicatie en administratie. Je behandelt klantcontacten via telefoon en e-mail, en werkt nauwgezet met ons boekhoudprogramma Snelstart. Je beheert de voorraad, zorgt dat binnenkomende ruiten correct gelabeld zijn en verwerkt wekelijks de urenbriefjes van monteurs.

Daarnaast krijg je de ruimte om initiatief te tonen, van offertes opstellen tot officemanagement. Ervaring met de system Oracle is een plus, evenals kennis van Engels en Duits. We zoeken iemand met minimaal een MBO 4+ achtergrond, die zich thuis voelt in een hecht familiebedrijf en de drive heeft om bij te dragen aan onze groei.

 

Functie-eisen

 • MBO+ werk- en denkniveau in de richting Finance & Control;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als schrift);
 • Beheersing van de Duitse taal is een pr;
 • Ervaring als financieel administratief medewerker;
 • Klantgericht;
 • Flexibel;
 • Gestructureerd en nauwkeurig;
 • Ruime ervaring met computers, waaronder met Word en Excel;

Organisatie

Wissink Trading is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het monteren en leveren van machineglas. Sinds April 2023 is Wissink Trading onderdeel van TVH Parts één van werelds grootste leveranciers van onderdelen en accessoires waaronder o.a. ruiten voor de industriële bouw-landbouw-en grondverzetmachines. Rozenburg is de standplaats, maar onze klanten zitten door heel Nederland en Europa. Klantgericht, Rotterdamse mentaliteit, korte lijntjes en makkelijk schakelen. Jouw inzet wordt gewaardeerd en krijg je dubbel en dwars terug.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Boeiende en gevarieerde functie voor 32-40 uur per week.
 • De vrijheid om 1 2 dagen per week thuis te werken.
 • Aantrekkelijk salaris dat je inzet weerspiegelt.
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenopbouw en reiskostenvergoeding.
 • Hartelijke werksfeer binnen een energiek team.
 • Directe aanstelling met uitzicht op een langdurig dienstverband.

Cultuur

Met 30 jaar ervaring op zak, staat Wissink Trading synoniem voor deskundigheid in het leveren en monteren van machineglas. Als trotse familieonderneming hebben ze door de jaren heen een hechte band met de medewerkers en klanten opgebouwd. Sinds april 2023 heeft Wissink Trading een nieuwe mijlpaal bereikt door deel uit te maken van TVH Parts, een wereldspeler in onderdelen en accessoires voor industriële machines.

 Functie:Vakspecialisten boekhouding
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via j.daniels@personato.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Rozenburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rozenburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Rozenburg
 2. Administrateur Personato 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures